25 Ocak 2016 Pazartesi

İngilizce Öğrenme Çabalarım Vol 1

Merhaba Arkadaşlar akademik kariyer düşündüğüm için bu aralar ingilizce kelimeler ezberlemeye başladım. Sonra döndüm dedim bunları neden yazıya dökmüyorum. Eğitim her yerde olmalı. İnternette gezerken , otobüsle yolculuk ederken hatta siz sıcak evlerinizde kahvenizi yudumlarken olabilir. Formasyon eğitimi de aldığım için öğrenmenin zihinde kalabilmesi için görsele dayalı olması gerektiğini kavradım. Sizlere bir kaç kelimeyi hafta da bir kaç gün bu etkinlikle paylaşmak istiyorum.

1. Accuse ; Suçlamak demektir.

Birbirinden Minnoş Kediler

Merhaba Arkadaşlar sizlere kedilerin bilinmedik iç seslerini okuyalım :)

1. Bu saatte mesai mi olur arkadaş yahu.. Anam müdür nejla hanım!

Birbirinden Minnoş Kediler

24 Ocak 2016 Pazar

Aksiyon Sevenler İçin İzlemeye Değer 5 Film

Hızlı ve Öfkeli 7 izle
Hızlı ve Öfkeli 7
Merhaba Arkadaşlar Film aşkımı bu sefer sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu yazımda size klasik değil olan işte Akıl oyunları, Yeşil yol değilde aksiyon hayranlarının izlemeye değeceği 5 Filmi sıralamak istiyorum.

1.Labirent ; Ölümcül kaçış

Filmin konusuna gelicek olursak bir grup denek olarak kullanılan insanların labirent içinde ki yaşamlarını ele almaktadır. Labirent hergün sistemli olarak değişim gösteriyor. Labiretden kaçmak o kadar da kolay değil. Film kitapdan uyarlanmadır. Şunu belirtmek isterim ki kitabını okuyan birisi olarak izlenmesi gerek :) Ne önemli bir sey dicekmiş gibi girdim cümleye :)

23 Ocak 2016 Cumartesi

Sesi Kötü Olanların Hissettiği Duygu Karmaşası

Sesi Kötü Olanların Hissettiği Duygu Karmaşası
Merhaba Arkadaşlar,

Şu karaoke zımpırtısını yapmaya arkadaşlarla gidelim dedik. Gitmez olaydım. Benim banyoda elimde fırça şarkı söylediğim ses ne kötü ne berbat ne kulak tırmalıcıymış.

22 Ocak 2016 Cuma

3 İdiots - Hint Filmi

3 İdiots izle
3 İdiots
Merhaba Arkadaşlar;

Size bugün her seferinde beğenerek izlediğim 3 idiots filmi hakkında düşüncelerimi paylaşacağım. Filmi Aranızda ilk kez duyanlar veya benim gibi beğenenler ayy evet mikemmel diyenler olacağını düşünüyorum.

19 Ocak 2016 Salı

İyi Bir Dinazor

İyi Bir Dinazor
İyi Bir Dinazor Filmi
Merhaba Arkadaşlar size dün gittiğim animasyon filmi olan İyi Bir Dinazor filmi hakkında görüşlerimi paylaşacağım. Öncelikle yazımı ilk kez okuyanlara şunu belirtmek isterim. Animasyon filmler benim için bir tutkudur. Çıktığı gibi gitmek isterim.

Dün başıma neler geldi bi bilseniz. Misafirim geldi. Dün çanakkalede kar yağdığı için kanki gel animasyon var izleyelim dedim. Anamm -5 de kalk sen neymiş sinema otur evde izle.

18 Ocak 2016 Pazartesi

Essence Nude Serili Rujları

Essence Nude Serili Rujları
essence 05 ruj
Merhaba Arkadaşlar Essence Nude ruju hakkında düşüncelerimi paylaşacağım.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki daha bir ruja 10 tl den fazla para vermedim. Dudakların güzel ona mı güveniyorsun diye soranlara cevabım hayır. Sadece ben ruju unutuyorum. Gerçekten çantamda iki rujla gezerim.

Filmlerde haydi makyajımı tazeleyim. Tuvalette makyajla birlikte masa da geri kalanların akibeti yapılır. Ama ben safoz merve her seferinde evden çıktığım rujla kalırım. Ayy hadi rujumu tazeleyim demedim.

16 Ocak 2016 Cumartesi

Sağlıklı Zayıflamanın Yolları

Sağlıklı Zayıflamanın Yolu
Merhaba Arkadaşlar bu yazımda aç kalmadan sağlıklı bir şekilde nasıl kilo vereceğinize dair tüyolar paylaşacağım. Ama önce ablacım o elinde ki keki bırak bi ya! Sende abicim yenge börek yaptı tamam bi hafta sonun var biliyorum. Yemeyek mi diyorsun onu da anlıyorum da şurda bi bilgi paylaşıyoruz. Lütfen mutlu yaşam için önce sağlık :)

Lisans'a giderken son sınıfta tezimden dolayı baya kilo almıştım çünkü günde saat uyuyup hem tez yazıp hemde okula gidiyordum.

Sonra baktım ki pantolon düğmeleri aynı o reklamdakiler gibi fırlamaya başladı. Hayırdır sen Merve dedim hayırdır! Aynada ki merve de dedi ki  yaşında bir bayana cıkkk cıkkkk yakışıyor mu?

15 Ocak 2016 Cuma

Otel Transilvanya 2

Merhaba Arkadaşlar animasyona olan aşkımı daha önceden bahsetmiştim. Dedim bari sinemada izleyeyim . Ama Başıma geleceklerden bir haber tabi ki :)

Çanakkale de  2 tane sinema var . Biri avm'nın içinde diğeri de stadyumun orada. Neyse Arkadaşa dedim. 'Pınar bu filmin birincisi çok güzel. Sende gel hadi birlikte izleyelim. ' Nerden dedim . İnternete düşerdi zaten. Dayansana, öbürü de zalimmm.... Hemen evet diyor :(

9 Ocak 2016 Cumartesi

İzlenesi Animasyon Oyunbozan Ralf

Oyunbozan Ralf İzle
Merhaba Arkadaşlar, sizlere her yaşa hitap eden animasyon filmi hakkında düşüncelerimi paylaşacağım :)

Ben 90'ların çocuğu olduğum için atariyi hatırlıyorum. Ve atari aşığı iseniz bu animason izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum. Animasyonun konusu çok farklı ve farklılığı sayesinde dikkat çekiyor. Prensini bekleyen prenses yok. Kuzenleri tarafından saçları kesilen kör kuyulara atılan ve orda ki kurbağayla arkadaşlık edip sonra onu öpüp Prens'e dönüşen yok! Çatıların tepesinden balon uçurup kaç tonluk evi 5-10 balona güvenip göğe yükseltende... :)

8 Ocak 2016 Cuma

SABAH EGZERSİZİ

egzersiz hareketleri basit
Herkese Mutlu sabahlar :)

Yataktan kalktığım gibi bi baktım belim tutulmuş , omuzlarım acıyor. Bi hareket savuşturdum oturma salonun da rahatladım. Ben bu deliliğimi neden yazmıyorum ki dedim :)

Önce ne egzersizi ya diyebilirsin ama durun bi açıklama yapacağım. Sağlıklı olmanın bence artı yanlarını beraber tadalım :) 

1. hareketimin adı squats. İlk defa duyabilirsiniz bende duyduğumda şaşırmış ve ne squats bee altı üstü çömel kalk demiştim. Ağzıma hemen terlik fırlattılar! Squat yaparken başınız dik olmalı . Sırtınızı bükerek yapmayın! Dizler ayak uçlarını geçmeyecek ve kalçalar yere paralel olacak şekilde oturun. Bu hareketi 4'er kez 5 defa yapalım. Tamam yapıcaz da ne işimize yarıcak diye soranlar var. Hemen açıklamasını yapayım efendim 5 kavanoz bal 100 tl şaka değil 100 teleeeeeee :) 

7 Ocak 2016 Perşembe

SİVİL CEPHE FİLM ÖNERİSİ

SİVİL CEPHEMerhaba arkadaşlar yarın cuma malum işlerden çıkılcak veya okuldan gelincek mis gibi pijamalar çekilecek film tavsiyelerine bakılacak. Ama siz yorulmayın ben sizin için hemen bir öneride bulunacağım .

Tabi ki de hayranı olduğum Jason Statham 'dan bir öneri. Filmin Adı Sivil Cephe'dir. Filmi izlerken senaristi dikkatimi çekti.  Sylvester Stallone hı evet bende görünce şok oldum. Sanırım bunlar Cehennem Melekler'inde kanki oldular ki Jason'a rol vermiş baksanıza. Ama yiğidi öldür hakkını yeme adam iyi dövüşüyor.

Fazla uzatmadan filmin konusuna geliyorum bizim Jason her zaman ki cool bir şekide motobisikletçi çetesinin arasına sızar.

Ancak Jason baskın esnasında çete başının oğluşunun ölümüne sebep olur. Koskoca çete Jason yani sen napıyorsun kaç dedim. Beni duymuş olmalı ki inzivaya çekiliyor. Küçük bir kasabada tabi bizim sert oğlan uslu durur mu?

3 Ocak 2016 Pazar

Flormar'ın Puffy Eye Shadow Göz Farı

Flormar'ın Puffy Eye Shadow Göz Farı
Merhaba Arkadaşlar size Flormarın outlet sitesinden aldığım göz farı hakkında görüşlerimi paylaşacağım.

Öncelikle flormar bu linke girip incelmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü kozmetik mağazalarında pahalı olan Flormar'ın bir çok ürünü outlet'inde indirime girdi.

Farın rengin seçerken kararsız kaldım. Çünkü sarışın olduğum için kahverengi tonlarını farlarımda daha sık kullanmaktayım. Kardeşimin tavsiyesi üzerine siyah rengini denemeliyim dedim. Siyah renk farı gereksiz buluyordum. Çünkü farla yapabilceklerimi siyah göz kalemiyle de yapıyordum. Ama bu ürünü aldığım için pişman olmadım.


Cildim çok hassas olduğu için kremsi farları daha çok tercih ediyordum. Yumuşak olduğu için kolay sürülüyor. Ancak Flormar'ın puff serisinin çok iyi olduğunu düşünüyorum.