15 Eylül 2016 Perşembe

Zigavus - Anti Selülit Kremi

Selülit Kremi

Merhaba Arkadaşlar;

Bugün Zigavus markasının 'Anti Selülit Kremi'nden biraz bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz yıldan beri düzenli olarak spor yapıyorum. Hem yürüyüş hem de spor salonunda ne kadar düzenli çalışıp sıkılaşsam da selülitlerim tamamen kaybolmadı.

Ciddi bir kilo verişi yaşadığım için sporla beraber selülit kremi kullanıldığında etkisi çok daha fazla oluyor. Benim en büyük hatam kilo vermeye ilk başladığım dönemlerde sadece 'fazla kilom' gitsin şeklinde yüklenmemden dolayı kremleri çok umursamamdan dolayı oldu.

7 Eylül 2016 Çarşamba

BioNike Defence Ürünleri Deneyimim

BioNike Defence

Birkaç hafta önce BioNike markası tarafından denemem için çok güzel bir paket aldım. Paket içerisinde 2 adet tam boy ürün vardı. Ayrıca bloknot ve kalemlerin yanı sıra bilgilendirici kitapçıklarda kutunun içerisindeydi.

İlk olarak geldiği günden itibaren denediğim yapısı itibari ile çok sevdiğim BioNike Defence Hydra5 nemlendirici kremden bahsetmek istiyorum sizlere. Benim cildim çok hassas özellikle kış aylarında aşırı kuruduğu zaman pul pul dökülüp vücudum çatlayabiliyor. Aşırı soğuklarda yüzüm rüzgarla beraber gerginleşip elmacık kemiklerimden itibaren kırmızı kırmızı çizgiler olabiliyor.