5 Mayıs 2016 Perşembe

Ürün İncelemesi / KOZMİUM.COM

Kozmium
Kozmium
Herkese Merhaba,

Geçtiğimiz ay Kozmium tarafından denemem için iki adet çok güzel ürünler gönderildi. İki ürünü de uzun süredir denediğim için artık düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim.

İlk olarak sizlere çok severek kullandığım ve şuan yarısına geldiğim Klorane Duş Jelinden bahsetmek istiyorum. Dermatolojik olarak test edildiğinden içerisinde sabun ve paraben olmaması beni çok mutlu etti.

Vücudum çok hassas olduğu için her duş jelini kullanamıyorum. Özellikle bacaklarım da kış aylarında inanılmaz kuruluk sıkıntısı çekiyorum. Bana gelen Klorane duş jelide hassas ciltler için olanıydı, firmaya cilt tipimden bahsetmeme rağmen bu ürünün elime geçmesi ve deneyimleme şansını elde ettiğim için şanslıyım.
Klorane Duş Jeli Deneyimim
Klorane Duş Jeli
Öncelikle bende ki baharat esanslı yoğun nemlendirici ve koruyucu özellikle olanından. Kokusu erkeklerin tıraş olduktan sonra sürdükleri losyonun kokusuna benziyor. Normalde de bu kokuyu sevdiğim için kullanırken beni rahatsız etmedi.

Çok az miktarda elime dökdükten sonra kullandığım da köpürmesi ve nemlendirmesi gayet güzeldi. Ürün normalde 19.90 tl fiyata sahipken şuan indirimli fiyatı ile 11.94 tl ye satışta. Hassas ve kuru bir cilde sahipseniz şans vererek denemenizi öneririm. Ürün 200 ml boyutunda.
La Roche Posay Termal Su
Gelelim denemem için gönderilen ikinci ürüne. Hayatım da ilk kez termal su denedim. La Roche Posay Termal Su doğal bir koruma sağlayarak yüzü rahatlatıp yumuşatıyor. Bundan sonra kesinlikle almaya devam edeceğim bir ürün.

Baharla birlikte güneş iyiden iyiye ısıtmaya başlayınca, benim de beyaz tene sahip olmamdan dolayı yüzüm direk kızarmaya başlıyor. Güneş koruyucu sürmeden dışarı çıkmıyorum. Kremlerin bu etkiyi sağlayabileceğini düşünürken termal suyun bunu sağlayabileceğini düşünmezdim.

Ürünü çalkaladıktan sonra hafif uzaktan yüzüme sıktım. Yaklaşık 2-3 dakika sonra ıslaklık gitti. Yüzüme dokunduğum da gayet yumuşaltı. Öncesinde yüz jeli yıkadığım için zaten hafif gergindi. Ben yetmez nemlendirici kullanırım derken hiç gerek kalmadığını farkettim.

Yüzünüz hassas ve kızarmaya meilli ise şans verin derim. Ürün normalde 150 gr bende deneme boyu olan 50 gr bulunuyor. Normal satış fiyatı 32.90 tl yerine 29.61 tl indirime sahip. Benim iki ürün ile ilgili incelemem bu şekildeydi, sitede çok güzel indirimler var yukarıda ki linklere tıklayarak direk siteye ulaşabilirsiniz.
Kozmium İndirim
Kozmium
Yazıyı okuduktan sonra dilediğiniz her şeyi benimle paylaşabilirsiniz, yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın ;)

10 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Teşekkürler daha iyileri senin olsun :)

      Sil
  2. Termal suyu bende denemek istiyorum ama hep unutuyorum ☺️ Güle güle kullan canım ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı şuan indirim de istersen bak canım :)

      Sil
  3. mervecim güle güle kullan. ben bi ara vichy nin termal suyunu kullanmıştım. ne beklemem gerekiyor termal sudan onu anlamadan kullandım bitti gitti :) ama termal suların zaten iyi olması lazım mineraller var içinde. la roche de çok güzel bir marka.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim bende ilk kez denedim :) hoşuma gitti bi suyun bu kadar nemlendirme etkisi bırakmasına bende şaşırdım :))

      Sil
  4. Çok güze bir fikir yazısı olmuş teşekkürler sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim faydalı olabildiysem sevindim :))

      Sil