25 Mayıs 2016 Çarşamba

Maybelline Colossal Go Extreme Leather Mascara



Maybelline Colossal Go Extreme Leather Mascara
Maybelline Colossal Go Extreme Leather Mascara
Merhaba Arkadaşlar , bugün sizlere Maybelline mascara'sı hakkında görüşleri paylaşacağım. Şunu belirtmek isterim ki makyaj malzemelerinde çok sık marka değişikliği yapan biri değilimdir.

Yaklaşık 2 senedir aynı rimel markasını tercih ediyorum ve ani bir kararla değiştirme kararı aldım. Dedim evet biraz farklılık yapmalısın. Gözlerim çok hassas olduğu için marka seçimi yaparken dikkatli davranıyorum. Bi süredir Pastel Big N Black 'i kullandım.

Eve gelir gelmez denedim. Gündüzleri çok rimel süren bir değilimdir. Sanki Rimel sürüyormuş hissi bırakmadı bende. Fırçasını çok beğenim. Kirpiklerimi uzattı. Ancak rimel çok sıvı geldi bana.

Pastelde direk dolgunluk kazanan kirpiklerim Maybeline de sadece güzel tarayıp uzatıyor. Rimel de kötü bir koku almadım açıkcası.
 Pastel Big N Black
Maybelline Colossal Go Extreme Leather Mascara
Biliyorsunuz ki bir çok rimel kokar. Ancak ben öyle burnuma kötü bir koku gelmedi. Her hangi bir akma veya gözlerde rimel varmış hissi bırakmıyor.

Fırçasını çok beğendiğim için aldım ürünü ilk aldığım da rimeli sürerken ucunda sıvı birikmiş farketmedim göz kapağıma bulaştırdım. Acelemin olduğu bir iki gün daha aynı hareketi yaptım :) Kullananlarda acaba benim gibi aynı şeyi yaşıyor mudur ya :)

Fırçanın kıllarının sık ve iki kat olması kirpiklerinizi olduğundan daha uzun gösteriyor. Ve güzel tarıyor. Herhangi bir topaklanma yapmadı. Çok yorgun olduğumda bazen üşenip makyajımı çıkarmıyorum. İnanmıcaksınz ama yattığım gibi kalktım. Ne gözlerde ağrı nede kuruluk hissi vardı.

Ürünü gratisten 16 Tl gibi bi fıyata indirimden aldım. Arkadaşımla konuşurken baya indirimi girmiş ve bu rimeli şu kadar aldım. Ancak su gibi baksana koyu değil kıvamı dedim bana gratisin ürünlerinin taklit ürünler olduğunu söyledi. Bu konuyla ilgili bir kaç internette yazıya da denk geldim.

Tedbir olarak alışveriş yapmadan önce daha dikkatli olacağım diyebilirim. Ürünü kullananlar var ise benimle düşüncelerini paylaşırsa sevinirim :)

Yazıyı okuduktan sonra dilediğiniz her şeyi benimle paylaşabilirsiniz, yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın ;)

10 yorum:

  1. kirpiklerinizdeki duruşunu da görseydik çok sevinirdim :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Valla kötü günde ağlarsam akar gider :) daha güzelleri senin olsun

      Sil
  3. Maybelline ise güzeldir herhalde diyorum ben hep yazıya göre bu sefer de yanılmamışım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende senin gibiyim birisi pastel markasıyla ilgili bir paylaşım yaptığında milli takım gol atmış kadar seviniyorum :)

      Sil
  4. Maybelline rimellerini bende seviyorum Black dramaya da bakmanı öneririm detaylı yazısı blogumda var canım. Birde gratisin taklit ürünler olmasını yazmışsın, pek anlayamadım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogunuza rimel ve daha fazlasıyla ziyaret ederim neden olmasın :) sevgili çağla bende senin gibi düşündüm linklere bakmanı öneririm (sadece öneri)
      http://www.gista.co/2015/06/gratis-parfumleri-sahte-mi.html?m=1

      Gökyüzünde ki güneş gibi hep güzel kalman dileğiyle^_^

      Sil
  5. Farklı bi rengini denemiştim pek memnun kalmamıştım ama bu daha hoş gibi

    YanıtlaSil
  6. İlk çok sıvı gelebilir fakat biraz kuruduktan sonra gayet güzel bir rimel olduğunu düşünüyorum, tampon hareketlerle uygulanması önemli :)

    YanıtlaSil