7 Eylül 2016 Çarşamba

BioNike Defence Ürünleri Deneyimim

BioNike Defence

Birkaç hafta önce BioNike markası tarafından denemem için çok güzel bir paket aldım. Paket içerisinde 2 adet tam boy ürün vardı. Ayrıca bloknot ve kalemlerin yanı sıra bilgilendirici kitapçıklarda kutunun içerisindeydi.

İlk olarak geldiği günden itibaren denediğim yapısı itibari ile çok sevdiğim BioNike Defence Hydra5 nemlendirici kremden bahsetmek istiyorum sizlere. Benim cildim çok hassas özellikle kış aylarında aşırı kuruduğu zaman pul pul dökülüp vücudum çatlayabiliyor. Aşırı soğuklarda yüzüm rüzgarla beraber gerginleşip elmacık kemiklerimden itibaren kırmızı kırmızı çizgiler olabiliyor.
Nemlendirici Krem
BioNike Defence Hydra5
Bu kadar hassas bir cilde sahip olunca da hergün nemlendirmem ve bakım yapmam gerekiyor.  BioNike markasının 'Opthydra Defence Hydra5' nemlendirici kreminindeki deneyimlerim şu şekilde oldu. Kremi gece yatmadan önce sürüyorum hem gece yüzümde daha iyi emilmesini istediğim için hem de gün boyunca koşturduğum için nemlendirmeye fırsatım olmadığı için.

Kremden çok az bir miktar almanız yeterli oluyor, emilimini hemen gerçekleştiriyor. 50 ml olsa da bu bana yetmez diye düşünmeyin derim bence 4-5 aydan fazla kullanılabilir. Bide benim elim boldur maşallah ama bu kremin kıvamı aşırı yoğun olmasa da az bir miktar alarak gayet yeterli geldi. İçeriğine geçmeden önce kokusundan da bahsetmek istiyorum size, neredeyse kokusu yok diyebilirim çok hafif fresh bir koku geliyor o kadar onun içinde burnunuzu kavanoza daldırmalısınız :)
BioNike
BioNike - Opthydra Defence Hydra5
İçerik olarak şöyle söyliyim zengin dokulu cilt üzerinde kolayca eriyen bu krem doğal su tutma kabiliyetine sahip. Yani cildin ihtiyacı olan suyu ve enerjiyi vererek güçlendiriyor. En önemli noktası ise kızlar erken yaşlanma belirtilerinin önlenmesine yardımcı oluyor. Ürünü kimler kullanabilir cildi benim gibi çok hassas olanlar, cildi aşırı tepkisel veren herkesin denemesini tavsiye ederim.

Gelen ikinci ürünümden bahsetmeden önce BioNike markası ürünlerinde koruyucu, parfüm ve gluten bulunmuyor. Ürünlerini eczanelerde ve dermokozmetik sitelerinde satışta bulabilirsiniz.
BioNike Defence Tolerance
BioNike Defence Tolerance yani anti kızarıklık yatıştırıcı damlacıklı ürününü yakından inceliyorum. 2 seneden fazladır epilasyona gidiyorum ama nasıl il dışında okuduğum için bir seansa girdikten sonra diğer seansa 8 ay sonra filan girebiliyorum hal böyle olunca epilasyon süremde uzadı. Geçtiğimiz gün son seansıma girdim ama bitmedi tabi düzenli girmediğim için istediğim verimi alamadım.

Yazımın başında da sizlere bahsettiğim gibi bacaklarımda da kuruluktan yana sıkıntı yaşıyorum üstüne epilasyona gittiğimde kabarcık şeklinde derim kabarıyor. Eve gelince önceden alerjik kremlerimi sürüyordum bu sefer BioNike markasının bu ürününü denedim. Kırmızılığı yavaş yavaş aldı ve bacaklarımda rahatlama sağladı. 
BioNike Kızarıklık Karşıtı Ürün
BioNike Defence Tolerance
Yaz aylarında vücudu kızaranlar ya da benim gibi bu aylarda mecburen epilasyona gidenler varsa aşırı hassas cildi varsa bunu denesin diyorum. Gözle görülür bir şekilde o kızarıklığı aldı. Cildinizin kızarık olan yerlerine su şeklinde püskürtüyosunuz. Ürünü ilk açtığınızda üst kısmına sertçe basın başı çıt edip içeri girdiğinde sonrasında sprey bastığınız kısmı rahat kullandığınızı görüceksiniz. Neden bu kadar sert başlığı ver demeyin, bastırdığınız da kırdığınızı düşünebilirsiniz hatta :)

Ürün 150 ml olduğu için son tüketim tarihi 2018 yılına kadar şimdilik yaz ayına saklamayı düşünüyorum malum ben denize gidince gene kırmızı kızarıklarım güneşten oluşmaya başlayacak o zaman kullanacağım tekrardan. Son olarak kokusuz bir ürün bildiğiniz su gibi düşünün.

Yazıyı okuduktan sonra dilediğiniz her şeyi benimle paylaşabilirsiniz, yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın ;)

2 yorum:

  1. hiç duymadım bu markayı doğrusu merak ettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Audrey ürünlerinden memnun kaldım facebook sayfasından da markayı inceleyebilirsin :)

      Sil