15 Eylül 2016 Perşembe

Zigavus - Anti Selülit Kremi

Selülit Kremi

Merhaba Arkadaşlar;

Bugün Zigavus markasının 'Anti Selülit Kremi'nden biraz bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz yıldan beri düzenli olarak spor yapıyorum. Hem yürüyüş hem de spor salonunda ne kadar düzenli çalışıp sıkılaşsam da selülitlerim tamamen kaybolmadı.

Ciddi bir kilo verişi yaşadığım için sporla beraber selülit kremi kullanıldığında etkisi çok daha fazla oluyor. Benim en büyük hatam kilo vermeye ilk başladığım dönemlerde sadece 'fazla kilom' gitsin şeklinde yüklenmemden dolayı kremleri çok umursamamdan dolayı oldu.

Daha sonra kilo vermeyle beraber çatlaklarım ve selülitlerime odaklanmaya başladım. Gören herkes 'nasıl zayıfladın böyle' sorusunu sorsa da ben bir süredir selülitlerime takmış durumdayım.
Zigavus Selülit Kremi Kullananlar
Anti Selülit Kremi
Hal böyle olunca da bende sabahları ve spor sonrasında Zigavus'un selülit kremini kullanmaya başladım. Kremi günde 2 defa selülitlerimin olduğu yere aşağıdan yukarıya doğru dairesel hareketlerle beraber masaj yaparak yavaşça uyguluyorum.

Kremin kıvamı katı değil sürmesi oldukça rahat bir krem. Hafif sulu bir yapısı var umarım anlatabilmişimdir :) Ürünü sürdükten sonra herhangi bir yanma, karıncalanma gibi hissiyat oluşmuyor.
Zigavus Selülit Kremi Blog
Zigavus
Kokusu da hafif krem kokusu rahatsız edici değil sürdükten bir süre sonra kokusunu almıyorsunuz zaten. Krem 10 dakika içerisinde iyice emildikten sonra eşofmanlarınızı üzerinize geçirip yürüyüşe çıkabilirsiniz.

250 ml bir krem nerden baksanız 5-6 ay rahat kullanılır. Ambalajı plastik kremi elinize dökme kısmı biraz sıkıntı olabiliyor. Bu tarz ürünlerde genelde pompalı ambalajları seviyorum avucunuza dökme açısından daha rahat oluyor. Son kullanma tarihi 2018 yılına kadar lakin ben bu sene bitiririm.
Selülit Kremi Fiyatı
Selülit Kremi
Anti Selülit Kreminin diğer etkileri ise etken madde kompleksi ile ciltteki portakal kabuğu görünümünün azalmasına yardımcı olur, pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazanmasını sağlar. Ayrıca cilt kontürünü düzenlemeye yardımcı olur, cilt elastikiyetini korur ve cildi sıkılaştırır.

Ürün işe yarar mı yaramaz mı gibi bir düşünce varsa bu tarz kremlerde hangi markayı tercih ederseniz edin düzenli kullanım şart. Hiçbir krem 1 hafta içerisinde etki etmiyor. Gözle görülür bir fark için kremi komple bitirmek gerekiyor. Sadece selülit kremini kullanmakta yetmiyor tabi düzenli beslenme ve kesinlikle spor diyorum kızlar.

Yazıyı okuduktan sonra dilediğiniz her şeyi benimle paylaşabilirsiniz, yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın ;)

12 yorum:

  1. Hazir spora baslamiken bu kremide bir dusuneyim tesekkur ederiz

    YanıtlaSil
  2. Çocukları okula götürürken gün içinde ister istemez fazlaca koşuşturuyorum, belki benim selülitlere de işe yarar bakabilirim buna :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adim sayar programlar var telefonunuza indirmenizi tavsiye ederim kesinlikle motivasyon oranlari yuksek arada siraka 7.000 adim attigimi goruyorum ve diyorum ki haydi merve biraz daha yurumelisin :)sporla birlikte farki hissedeceksiniz..

      Sil
  3. İlerde lazım olucak markayı sevıyorum zaten bende not aldım :)

    YanıtlaSil
  4. Bu kremlerin etkisi kesinlikle sporla beraber ortaya çıkıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle sinemcigim hele su aralar soguk havanin etkisiyle sanirim evde kendimi pilates yaparken bulucam :)

      Sil
  5. Çok tatlı bir yazı olmuş işe yaradığına sevindim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) komple bitsin bakalım sonuç nasıl olacak :))

      Sil
  6. Merhaba...
    Eskiden asla selülit ve kilo problemim olmazdı, ne zaman masa başında çalışmaya başladım, o sorunlar da başladı. Bu krem aklımda olsun. Siz de cildiniz çok hassas değilse kuru vücut fırçalamayla destekleyebilirsiniz.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. masa basinda calismanin zararlari ozellikle bacak ve gobek kisminda yag artimina sebep oluyor :( tesekkurler onerınız ıcın :)

      Sil