23 Kasım 2016 Çarşamba

Precious Garden Hand Cream | Honey Peach

Merhaba Arkadaşlar uzun süredir yazı yazmadığımın farkındayım ve bağışlayın beni olur mu ? Tokya'ya alışma sürecim devam ediyor bazen zorlanıyorum ama huzurlu ve mutluyum.

Precious Garden Hand Cream

Bugün sizlere iki hafta önce aldığım minnoşmsu el kremi hakkında düşüncelerimi paylaşacağım. El kremini sürmeye kıyamıyorum gerçekten o kadar bir hoş kokusu var ki . Her kullandığımda içimde bir küçük sızlama amanına söyleyeyim bir parçalanma hissediyorum . Çoookkk Çokk Çokkk beğendim. Ve gerçekten şnu söyleyebilirim ki Japonya'dan bir ürün alıpda memnun kalmadığım an olmadı daha. Paranızın karşılığını kat kat alıyorsunuz.

El kreminin beni çeken özelliği ise Organik bitki bileşenlerinden yapılmış olması içinde shea yağı, jojoba yağı ve gliserin içermektedir.

Ayrıca içerisinde bal ve şeftali olması beni öyle duygusallaştırıyor ki anlatama ee dostlar. Sinirli anımda o kremi koklasam böyle bir yumuşama böyle balerinlerin havada uçuşması yani falan filan :)

El kremini sürünce böyle yapış yapış olmasını sevmem alırken bir kere daha düşündüm. Ama kullandıktan sonra çok beğendim. Tamamen nemlendiriyor ve kalıcıdır.

Uygun fiyatl el kremi
Precious Garden Hand Cream
Cidden tatlı bir kokusu var. Tatlı seven birisi olarak hevesle aldım ve tester deneyerek aldım. Eğer talı ile aranız yok ise tavsiye edemem. Ürün 70 g beni yaklaşık olarak 2-2,5 ay idare edebleceğini düşünüyorum.

Kış olması nedeniyle çantamdan eksik etmediklerim arasında 😊 Ellerimde son zamanlarda ciddi çatlaklıklar meydana geldi ve bu görüntüden inanın hoşlanmıyorum 😶

Ürünü yaklaşık 300 yen'e aldım ve verdiğim parayı da hakkettiğini düşünüyorum.

Yazıyı okuduktan sonra dilediğiniz her şeyi benimle paylaşabilirsiniz, yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın.

4 yorum:

  1. Memnun kalmana sevindim canim😀

    YanıtlaSil
  2. Memnun kalmana sevindim canim😀

    YanıtlaSil
  3. Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Sizide bloguma beklerim :) www.nurundelidolublogu.tk

    YanıtlaSil