22 Ocak 2016 Cuma

3 İdiots - Hint Filmi

3 İdiots izle
3 İdiots
Merhaba Arkadaşlar;

Size bugün her seferinde beğenerek izlediğim 3 idiots filmi hakkında düşüncelerimi paylaşacağım. Filmi Aranızda ilk kez duyanlar veya benim gibi beğenenler ayy evet mikemmel diyenler olacağını düşünüyorum.

Filmde bollywood dünyasından tanıdığımız Aamir Khan ünlü oyuncu ve yönetmende rol almaktadır. Film de üç yakın arkadaşın dünyanın sayılı mühendislik fakültesinde yaşadıkları bir takım olaylar ve birbirleriyle olan dostluklarını keyifle izliyorsunuz. Filmde ayrıca eğitim sistemine de değinilmektedir.

Filmde en çok dikkat çeken isim tabi ki Aamir oluyor. Anam bi şirin bi tatlı bi zıpır çocuk ki anlatamam. Hocaya laf sok ona buna laf yapıştır. Kalemin içini çıkarıp arkadaşının kafasına silgi tükürtmeceler. Ordan okul müdürü geldiği gibi beyzbol sopasıyla buna bir patlatıyor. Ordan Erol Büyükburç bağırıyor. 'saksı değilim' ordan Mahmut tuncer halaya başladığı gibi mezuniyet balosuna geçiliyor.
Bilin bakalım assolist kim.  Tabi ki ordan Safiye ile Faik durur mu ! Hemen sahneye fırlıyorlar başlıyorlar lacmacun elde şarkı söylemeye. Ay yeter filmi anlattığım gidip canım fındık lahmacun çekti onu yiyip zaping yapcam :)

Bu arada Aamir khan 51 yaşındaymış. Yuh ya anam sen ne yiyon ne içiyon . Der misin bana ya ! Gıybet yapmayacağım tamammmm! :)

Film gösteri yılı 2009'dır. Bollywood'un bu film gösteriye girene kadar en yüksek hasılatı olan film Ghajini'ydi ama gel gör ki 3 idiots beyaz perdeye girdikten sonra geçmiştir. Bence izlenmeye değer.

Yazıyı okuduktan sonra dilediğiniz her şeyi benimle paylaşabilirsiniz, yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder